Wat zeggen onze ouders?

"Voor ons is de basischool elke ochtend een eindje rijden, maar we hebben ee ngoed gevoel bij het onderwijs en het aanbod. Onze kinderen voelen zich thuis op ikc 't Wad. Ten opzichte van een dorpsschool hebben onze meiden hier veel leeftijdsgenootjes en keuze om te gaan met wie ze willen. Ondanks dat ieder kind anders is, wordt ieder kind gewaardeerd. De klasgenoten zijn lief voor elkaar. Het gezonde beleid wordt duidelijk door onder meer een leuk speelplein met uitdagende toestellen, dat motiveert om te bewegen. na schooltijd lopen de kinderen zo door naar de BSO, die ondanks de locatie in hetzelfde pand, toch voelt als een plek voor vrije tijd. (moeder van Jildau en Lauren)

"Mijn kinderen gaan iedere dag met veel plezier naar school. De leerkrachten hebben persoonlijke aandacht voor ieder kind. De school is laagdrempelig en zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt. (moeder van Lise en Ivar)

"Wij maken als gezin van ikc 't Wad gebruik in de volle breedte, kinderopvang, peuterschool, basisonderwijs. De jongste dochter was 10 weken oud toen ze voor het eerst naar de kinderopvang ging en inmiddels gaat ze ook huppelend naar de peuterschool samen met haar twee grote zussen die in groep 6 en 8 zitten. Een school is een plek waar je de basisvaardigheden leert zoals rekenen, schrijven en lezen maar ook zeker een plek waar je je als kind ontwikkelt. Daar wordt op 't Wad ook volop ruimte voor geboden. Mocht je als kind soms een helpende hand nodig hebben of juist vliegend overal doorheen gaan..... Wij hebben zeer positieve ervaringen met de persoonlijke begeleiding en aanbod qua (plus) onderwijs op maat vanuit het hele team! 's Ochtends alle 3 dochters naar 1 vertrouwde plek brengen voelt voor ons dan ook heel goed! (moeder van Meike, Elisa en Anouk)

"Ik vind het erg fijn om te merken dat mijn kinderen de school als een veilige omgeving ervaren en zich er thuis voelen, dit gevoel had ik zelf als kind ook bij de school toen het nog Theo Thijssen school was. Ben blij dat mijn kinderen datzelfde gevoel na zoveel jaren ook mee maken. Als ouder vind ik communicatie belangrijk en ik ervaar dat de school op een goede en duidelijke manier communiceert. (moeder van Mirthe en Lotte)