Wat zeggen onze ouders?

“ Kinderen gaan naar school om te leren. Rekenen, spelling, lezen etc. Als ouder van twee kinderen heb ik gemerkt dat er op het ’t Wad echt aandacht voor de kinderen is. Wie zijn de kinderen precies en hoe kunnen ze zich verder ontwikkelen? Dat gaat dus verder dan alleen het volgen van vakken; kinderen leren echt stappen te zetten waar zij en ook de ouders de rest van hun leven profijt van hebben.”Menno Koornstra (vader van Eline en Jesper)

“ ‘t Wad biedt kinderen een veilig leer-en leefomgeving. De sfeer op school is ongedwongen en de kinderen krijgen ruimte om zich te ontwikkelen in eigen tempo. Bij verdriet krijgen ze van juf een knuffel. Gaat er eens iets mis dan wordt er de tijd genomen om dit te bespreken. Als ouder voel ik mij betrokken bij school. Een gesprekje met juf of meester kan altijd. Een leuke foto op Social Schools zorgt voor een lach als je zelf aan het werk bent en mee in de bus naar zwemles is altijd een feest. Maar het belangrijkste is toch wel dat de kinderen met plezier naar school gaan en er ook net zo vrolijk weer van thuis komen.” Marita Visser-Velzing (moeder van Mette en Thije)

“ Kindcentrum ‘t Wad is er zowel voor ouder en kind. Het gevoel van samen er voor gaan voel je elke dag. ’t Wad straalt gezelligheid uit en iedereen is er welkom. Alle medewerkers zijn heel erg betrokken bij de kinderen en de ouders. ’t Wad is sportief en gezond. Het team en de directie denken vooruit.” Janet Smale (moeder van Tessa, Mike en Lucas)

“ Ik vind ’t Wad een fijne school, omdat een kind, kind mag en kan zijn. Het voelt zich veilig op school. Als ouders zien we het als een positieve school waar problemen worden besproken en opgelost. Ik zie de kinderen blij van school komen. En als de kinderen vrolijk en tevreden zijn, zijn wij dat ook! Kortom; ik ben heel blij dat wij destijds voor ’t Wad hebben gekozen.” Miranda van der Hoek (moeder van Stijn en Timo)