Wat zeggen onze leerlingen

“Hallo, ik ben Thomas en ik ga jullie een paar dingen vertellen over wat ik zo fijn vind aan ’t Wad. Nou, geen enkele school is perfect, maar wat ik zo fijn vind aan deze school is dat ik mijn eigen mening mag hebben en dat als ik ergens mee zit, dat ik dan geholpen word. En natuurlijk al die activiteiten. En ook heel belangrijk het KiVa programma tegen pesten. Dus is dit een fijne school? Kortom; ja!” (Thomas Hoekstra, leerling)

“Met rekenen werken we op de iPads. Dat vind ik fijner dan op papier. We hebben drie keer per week gym. Veel beweging dus. Wij hebben ook een groot plein. Daar kun je fijn spelen. Aan het eind van 2019 krijgen we een nieuw plein, maar dan ben ik helaas al van school.”(Sven Jurre de Vos, leerling)

“ Ik vind het op ’t Wad leuk dat we met iPads werken en dat ’t Wad zo modern is. Ik vind het ook leuk dat we extra veel met sport doen. We krijgen veel gym en doen echt aan veel sportactiviteiten mee. Daarom zijn wij ook een Gezonde School.” (Finn van der Molen, leerling)

“ ’t Wad is een fijne school. Je leert er veel en het is een KiVaschool. Het werken met de iPads vind ik erg leerzaam. Dus ’t Wad is een school waar ik blij ben.” ( Daan Bos, leerling)

“  Ik vind ’t Wad speciaal, omdat je je op je gemakt voelt. Elke dag proberen de juffen en meesters er wel een leuke les van te maken. We hebben een tribune en als er wat speciaals is, zijn we daar meestal gezellig met z’n allen.”  (Elin Posthumus, leerling)

“ KiVa lessen om ervoor te zorgen dat er niet wordt gepest. We mogen plantjes verzorgen. We hebben niet alleen binnen gym, maar ook buiten. We krijgen smaaklessen en doen dan proefjes. Dat vind ik erg leuk. Als het mooi weer is, krijgen we buiten lessen. Het landenproject van aardrijkskunde was erg leuk. We mochten ons land presenteren en ook hapjes en drinken meenemen.” (Tessa Vlieger, leerling)

“ ’t Wad is uniek, omdat er genoeg plek is waar je ook even alleen kunt zijn. Op onze tribune schijnt de zon altijd. We hebben drie keer per week gym. We doen leuke activiteiten, zoals smaaklessen en circuit”(Isa Heeres, leerling)

“ Wij doen KiVa en daarom is elke groep een fijne groep.” (Dyon Vlieger, leerling)

“ Wij hebben een spring-uit-de-band-dag. Dat is heel erg leuk, want dan vieren alle juffen en meesters hun verjaardag en dan doen we veel leuke dingen, zoals naar het strand gaan.” (Eise Kuperus, leerling).