Wat zeggen onze leerlingen

"Ik vind leuk aan onze school dat je leuk buiten kan spelen. De school denkt goed aan de natuur. Het  schoolplein heeft meer planten gekregen en de speeltoestellen zijn van hout. Er is altijd wel iets te doen! (Piet Mullers, leerling)

"Hallo, ik ben Maud de Lange uit groep 8. Ik vind dit een leuke en actieve school waar je veel leert. De musicals zijn altijd leuk en we zijn heel fanatiek met voetbal. De leerkrachten zijn lief en begripvol.(Maud de Lange, leerling)

"De gymlessen zijn leuk. We doen iedere keer weer iets anders. We hebben een leuk schoolplein om op te spelen. We kunnen er goed verstoppertje doen, tikkertje of voetballen (Jan Wouter de Beer, leerling)

"Hoi ik ben Maartje en zit in groep 8. Ik vind het een leuke school omdat we veel leuke dingen doen en we hebben binnenkort een toneelstuk, dat is wel leuk. Onze meester is ook aardig". (Maartje Brandsma, leerling)

"Wat ik leuk vind aan school, is dat je veel leert. Gym is leuk en het werk is leuk, omdat je ervan leert. We hebben ook mooi klimtoestellen. (Allard Puite, leerling)